Våre hunder
Lamoca De Ubrique (Mami)
Mami var vår "grand" dame. Hun kom til Norge som senior og ble dullet med på sine gamle dager. Vi var så heldig å få ha henne i 7 år 


Lando Carlrisan De Naboo
Lando var vår første spanske vannhund. Han kom til oss som 3-åring fra Laseles (oppdretter i Spania) og vi fikk ha han i 9 år før han døde. Han har flere avkom her i Norge og var en utrolig sympatisk og stødig hund. 


Pedigree


Zapra de Valneboeiro ( Neri) - N UCH
Neri er en tispe med glimt i øyet. Hun er svært familiekjær og liker godt å være en av "flokken". Hun kom til oss i 2010 fra Carlos Mier/Kennel 13 Barras. Neris første kull ble født 16.05.10. Se hennes kull under E-kull.

Utstillingsresultater:
20.02.10 Bø i Telemark - CERT, CACIB og BIM
27.07.10 Råde/Moss - CERT og BIM
31.07.10 Nesbyen CERT og BIR
01.08.10 Nesbyen CERT og BIR

Pedigree

Bronca De Ellica

Bronca bor hos familien Markussen (søsteren til Linn). Hun er en ordentlig familiehund og trives svært godt å være "sofa-gris". Med 4 andre barn i familen er det helt toppers:-). Bronca bor også sammen den spanske vannhunden Peque.

PedigreeBruja (Ulla)
Pedigree

Ulla bor hos Tove. Ulla er en rolig og sindig familiehund som også liker godt å være sammen andre hunder. Bruja hadde sitt første kull med Brandy 31.12.09. Se hennes valper under D-kull

Clara del Nuciero
Pedigree

Clara bor hos Helen og Gboy i Sarpsborg. Hun er en livlig og sosial tispe som liker masse oppmerksomhet. Det beste Clara vet er å leke og ikke minst i vann, dette selv i vannpytter:-)   

Falco (Storm)
pedigree

Storm bor hos familien Gasmann-Jensen på Neskollen. Han er en hyggelig familiehund som liker å komme seg ut i skog og mark. Han er svært glad i vann, så han er fort våt når anledningen byr seg:-)

Utstillingsresultater:
05.06.10 Drammen - CK, 3BHK, R.CACIB
31.07.10 Nesbyen - CERT og BIM  

Tanganica De Almudeyne (Bjarne) - N UCH
Pedigree

Bjarne bor hos Ruth i Grimstad. Han er et sjarmtroll som liker å ha orden på familien. Han driver litt med lydighet på si, men apport  og gjeting er tingen, spesielt liker å ha orden på skittentøyskurven:-) Bjarne bor også sammen søsteren sin Trixi.

HD-fri
Øyelyst-fri

Ramita De Palma Haakon
Haakon kommer fra Marita som har kennels Ramita De Palma i Gøteborg sommeren 2010. Han bor hos fórverter her i Østfold. Haakon har hatt to kull.

HD-fri
Øyelyst-fri   

Pedigree 

Yema de Gaidovar (Mia)
Mia bor hos Kjersti i Drøbak. Mia er en liten luring som tror hun er større enn det hun er:-). Kjersti er ivrig deltager i Drøbak hundeklubb hvor hun også er hundeinstruktør. 

Utstillinger:
21.07.10 Råde/Moss - BIR valp
  

HD- C
Øyelyst - fri


Pedigree

Oceanwild Black Magic (Tiril)
Tiril er en Affenpinsher med mye sjarm. Hun lever i den tro at hun er spansk vannhund og har derfor ikke helt skjønt hvorfor hun ikke liker å svømme rundt og leke seg i vannet som de andre. Hun er med på alt det samme som de spanske og det er neste ikke en ting hun ikke klarer.  

Alma Tirilsdottir Del Nuciero
Alma er datter av vår Tiril. Hun er ei lita tispe som følger sin mor i tykt og tynt. Alma er litt forsiktig, men absolutt ikke noen reddhare. Har hun lyst til noe så gjennomfører hun det på Affenvis og klarer det utroligste. Størrelsen og hennes ynde gjør at de fleste faller pladask:-)   

Jenny - Laroussu's Joomla Jump
Jenny som vi kaller denne lille madammen, kommer fra Camilla (kennel Laoussu's) i Sverige og er født i august 2012. Jenny er ei lita jente som sjarmerer alle med sine spillopper:-). Hun er utrolig utadvendt og hyggelig og liker alle to- og firbente. Jenny eier vi sammen med Ingunn Axelsen (Kennel Imrun)

Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE