Våre hunder
Laia Del Nuciero f. 23.08.18
Laia Del Nuciero bor samme oss her på Larkollen. Hun er foreløpig bare en valp og en ordentlig rakkerunge. Vi gleder oss veldig til å se utviklingen hennes. Hun viser alt potensiale til å bli en flott hund.

Wana I De Sierra Alhamilla f. 07.06.18
Wana I De Sierra Alhamilla, til daglig kalt Alba, har vi importert fra Spania. Alba er etter Duno De Sierra Alhamilla og Paloma De Canquercus. Alba bor i dag hos fórverter i Son som er godt vant til rasen da de hadde en valp fra det første kullet i Norge som ble hele 15 år. Alba holder dem aktive og i form da hun er en tispe med mye action Kiara Del Nuciero f. 10.03.16
Kiara bor hjemme hos oss på Larkollen. Hun er en rolig og hyggelig hund som trives godt med mennesker og alle slags dyr.

Helse:
HD: A (fri) 
Øyelyst: Fri 28.03.18 
prcd-PRA: Bærer 


Karen Del Nuciero f. 10.03.16
Karen Del Nuciero, eller Bella som hun blir kalt, bor sammen fórvert på Fuglevik her i Rygge. Bella "jobber" til daglig sammen matmor i barnehage og er derfor en tålmodig og godlynt hund. 

 
Helse:
HD: C/B
Øyelyst: Fri 14.03.19 
prcd-PRA: Bærer 

Warner De Las Brisas Del Mar f. 19.12.16
Warner er en utrolig blid og hyggelig hund. Han bor hos fórvert i Moss. 

Helse:
HD: B (fri)
Øyelyst: Fri 23.07.18
prcd-PRA: Fri
Lamoca De Ubrique (Mami)
Mami var vår "grand" dame. Hun kom til Norge som senior og ble dullet med på sine gamle dager. Vi var så heldig å få ha henne i 7 år 


Lando Carlrisan De Naboo
Lando var vår første spanske vannhund. Han kom til oss som 3-åring fra Laseles (oppdretter i Spania) og vi fikk ha han i 9 år før han døde. Han har flere avkom her i Norge og var en utrolig sympatisk og stødig hund. 


Pedigree


Zapra de Valneboeiro ( Neri) - N UCH
Neri er en tispe med glimt i øyet. Hun er svært familiekjær og liker godt å være en av "flokken". Hun kom til oss i 2010 fra Carlos Mier/Kennel 13 Barras. Neris første kull ble født 16.05.10. Se hennes kull under E-kull.

Utstillingsresultater:
20.02.10 Bø i Telemark - CERT, CACIB og BIM
27.07.10 Råde/Moss - CERT og BIM
31.07.10 Nesbyen CERT og BIR
01.08.10 Nesbyen CERT og BIR

Pedigree

Tanganica De Almudeyne (Bjarne) - N UCH
Pedigree

Bjarne bor hos Ruth i Grimstad. Han er et sjarmtroll som liker å ha orden på familien. Han driver litt med lydighet på si, men apport  og gjeting er tingen, spesielt liker å ha orden på skittentøyskurven:-) Bjarne bor også sammen søsteren sin Trixi.

HD-fri
Øyelyst-fri

Oceanwild Black Magic (Tiril)
Tiril er en Affenpinsher med mye sjarm. Hun lever i den tro at hun er spansk vannhund og har derfor ikke helt skjønt hvorfor hun ikke liker å svømme rundt og leke seg i vannet som de andre. Hun er med på alt det samme som de spanske og det er neste ikke en ting hun ikke klarer.  

Jenny - Laroussu's Joomla Jump
Jenny som vi kaller denne lille madammen, kommer fra Camilla (kennel Laoussu's) i Sverige og er født i august 2012. Jenny er ei lita jente som sjarmerer alle med sine spillopper:-). Hun er utrolig utadvendt og hyggelig og liker alle to- og firbente. Jenny eier vi sammen med Ingunn Axelsen (Kennel Imrun)

Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE